کرم ترمیم کننده دکتر ژیلا

DOCTOR jila Therapeutic Cream

وضعیت : موجود
قیمت برای شما : 16,400 تومان
این کرم با فرمولاسیون خاص و منحصربه فرد می تواند در تسکین و بهبود برخی از آسیب های پوستی اثر ارزشمندی داشته باشد. این محصول سرشار از ترکیبات ترمیم کننده و همچنین عصاره ها و روغن های گیاهی ضد التهاب و التیام بخش موثری می باشد.

کد کالا : A-0017
معرفی اجمالی

کرم ترمیم کننده صورت دکتر ژیلا حاوی عصاره های گیاهی روغن گل مغربی، عصاره برگ زیتون، روغن بابونه، عصاره علف بید کانادایی، روغن سیلیکون و روغن جوانه گندم می باشد. این کرم در ترمیم سوختگی ها، زخم های التهابات پوستی، زخم های بعد از جراحی و لیزر و زخم بستر  موثر می باشد. عوامل محیطی مانند گرما و سرمای شدید، ضربه و جراحت، ارگانیسم های مضر و میکروب ها، تغییرات رطوبتی شدید هوا، ترکیبات شیمیایی محرک و ... می توانند به پوست آسیب برسانند. کرم ترمیم کننده صورت دکتر ژیلا آسیب های پوستی را ترمیم کرده و به بهبود علایم اگزما، پسوریاس درماتیک آتوپیک و درماتیت تماسی اکتیوز کمک می کند.

مشخصه ها:

  • موثر در ترمیم سوختگی
  • التیام بخش و ضد التهاب
  • تسریع ترمیم زخم و التهاب پوستی
  • ترمیم زخم پس از جراحی و لیزر و پیلینگ
  • مناسب برای بعد از لیزر و پیلینگ، زخم بستر و زخم دیابتیک
  • اوی درمولن، کامازولن، عصاره گل مغربی و روغن جوانه گندم
  • کمک به بهبود علایم اگزما، پسوریاس درماتیک آتوپیک، درماتیت تماسی اکتیوز
  • جلوگیری از به جای ماندن اسکار (جای زخم) در سوختگی، جراحت و جراحی ها

 

موارد مصرف :

تسکین و بهبود آسیب های پوستی

روش مصرف :

این محصول تنها برای استعمال موضعی طراحی و تولید شده است.

استفاده کرم بر روی زخم های باز و دارای ترشحات،سطوح مخاطی و پوست اطراف چشم پرهیز گردد.

مقداری از کم را بر روی پوست تمیز قرار داده و ماساژ دهید تا جذب گردد.مصرف محصول را 3 بار تا 5 بار در روز تا زمان رسیدن به بهبودی کامل ادامه دهید.

هشدار مصرف :

دور از دسترس کودکان نگهداری شود.
در دمای 15 تا 25 درجه سانتی گراد نگهداری شود.
در صورت تغییر رنگ، شکل یا بوی کرم از مصرف آن خودداری نمایید.

امکان ایجاد آلرژی و حساسیت پوستی به علت کیفیت بالای ترکیبات،به حداقل رسیده است.با این وجود در صورت بروز حساسیت،مصرف کرم را قطع کرده با پزشک یا دکتر داروساز مورد اعتماد خود تماس بگیرید.

ترکیبات محصول:

درمولن:

ترکیبی تجاری حاوی اسکوالن، فیتوسترول، کاروتن، ویتامین های D، Eو K، تری گلیسیرید و اسیدهای چرب می باشد که اثرات نرم کننده و مرطوب کننده بسیار قوی دارد و از بخش غیر صابونی روغن زیتون استخراج می شود. ترکیب اصلی آن اسکوالن است که علاوه بر اثرات فوق موجب افزایش نفوذ پذیری ترکیبات در پوست شده، در ترمیم و بهبود زخم ها و جراحات سطحی مثل زخم بستر نقش بسیار ارزنده ای دارد. درمولن الاستیسیته و رطوبت پوست را افزایش داده، در دراز مدت در پوست های دهیدراته تعادل رطوبت و چربی را برقرار می کند. همچنین خواص ضد آفتاب داشته و در تسکین و بهبود آفتاب سوختگی نیز موثر است.

روغن گل مغربی:

Evening Primrose یا Oenothera Biennis منشا ارزشمند اسیدهای چرب آراشیدونیک، لینولئیک و لینولنیک است که از اجزای اصلی ویتامین B هستند. این گیاه نیز از دیرباز به عنوان التیام بخش و ضد التهاب در بیماری های پوستی و انواع اگزما و خشکی پوست کاربرد داشته است.

عصاره برگ زیتون:

عصاره برگ زیتون ترکیبی ارزشمند از فلاوونوئیدها و اولئویوروپین (Oleoeuropeine) می باشد که اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدان دارد و در جذب رادیکال های آزاد موثر است. تحقیقات بالینی متعددی این خواص را در برگ زیتون نشان داده اند و بسیاری از محققین علت بقای طولانی مدت این گیاه را به وجود همین ترکیبات نسبت می دهند. این ترکیب همچنین موجب افزایش هیدراسیون پوست به میزان 10.5% و بالا بردن قابلیت ارتجاعی پوست به میزان 11.9% می شود. همچنین اثر آنتی اکسیدانی این ترکیبات در مقایسه با ویتامین E، 40% بیشتر ارزیابی شده است.

روغن بابونه:

روغن بابونه از مشتقات مهم بابونه است که دارای مهمترین ترکیبات ضد التهاب و ترمیم کننده گیاه می باشد. این ترکیبات شامل کامازولن (Chamazulene) و سپس آلفا بیزابولول (Bisabolol) می باشند. کامازولن در اثر حرارت دادن هنگام عصاره گیری در گیاه بوجود می آید و در واقع یک (سزکویی ترپن لاکتون) سنتتیک محسوب می شود، که اثرات ضد التهاب، ترمیم کننده و ضد اگزمای قوی دارد و مهمترین ترکیب بابونه می باشد. این ترکیبات فقط در عصاره روغنی اسانس بابونه وجود دارند.

عصاره گل همیشه بهار:

این گیاه با نام علمی Calendula Officinalis و حاوی سیترولات، موسیلاژ، کاروتنوییدها، فلاوونوییدها، رزین و ساپونین می باشد. به علت خواص ضد التهابی، ترمیم کنندگی و قدرت التیام بخشی فوق العاده عالی، در درمان زخم های حاد پوستی، بریدگی، همورویید، کهیر، کبودی، زگیل کاربرد مناسبی داشته، اثرات ضد عفونی و ضد قارچ، قابض و ضد خونریزی و خواص استروژنیک نیز دارد. این ترکیب کاربرد وسیعی در صنعت آرایشی بهداشتی دارد.

روغن سیلیکون:

روغن سیلیکون علاوه بر اثرات نرم کنندگی و مرطوب کنندگی، افزایش حلالیت و نفوذ پذیری ترکیبات در پوست، نقش بسیار مهمی در بهبود زخم و جراحت ناشی از ضربه و فشار مانند Nappy Rash و زخم بستر ایفا می نماید.

CW:

عصاره علف بید کانادایی یا اپیلوبیوم انگوستی فولیوم است که به آن (Canadian Willow herb) می گویند. این گیاه اثرات تقویت کننده، آنتی باکتریال، قابض، ضد آکنه، آنتی اکسیدان و التیام بخش فوق العاده دارد و قدرت ضد التهاب و ترمیم کنندگی آن بی نظیر است.

آلانتویین:

آلانتوئین مشهورترین ترکیب گیاهی التیام بخش است و در درصد بالا به عنوان یک Healing Agent در التیام و ترمیم آسیب های پوستی و زخم و شقاق پوست بکار می رود و در درصد کم اثرات ضد التهاب فوق العاده ای دارد.

عصاره بابونه:

این گیاه با نام علمی Matricaria Chamomilla و حاوی روغن فرار، اسانس بابونه، کومارین، آلفا بیزابولول، کامازولن، فارنیزین، پروآزولن، فلاوونوییدها، گلیکوزیدها و اسید تانیک می باشد. این ترکیبات اثرات ضد تشنج، ضد التهاب، نرم کننده، ضد نفخ و دل پیچه، ضد عفونی کننده، ترمیم کننده و التیام بخش قوی دارند. به همین دلیل بابونه و مشتقات آن مثل روغن فرار و اسانس آن از بهترین ترکیبات گیاهی مورد استفاده در محصولات بهداشتی و آرایشی هستند که در درمان زخم ها، التهابات و تحریکات پوستی، شقاق نقاط مختلف پوست، گزیدگی حشرات، آکنه، اگزما و بثورات جلدی اثر فوق العاده ای دارند.

روغن جوانه گندم:

روغن جوانه گندم ترکیبی سرشار از ویتامین های A، E، C و گروه B است که همراه با بتا استرول ها، اسیدهای چرب ضروری و استرول های غیر صابونی موجب نرمی، شادابی و حفظ سلامت پوست شده، به روند بازسازی و تغذیه سلول کمک شایانی می نماید.

ویتامین E:

این ویتامین با نفوذ در لایه های سطحی پوست و اثر بر متابولیسم سلولی، عمل رادیکال های آزاد را در اکسیداسیون سلول ها خنثی کرده و مانع از چین و چروک و پیری زودرس پوست می شود. همچنین می تواند سبب التیام ضایعات و التهابات پوستی شده، نرمی و لطافت را به پوست بازگرداند.

ویتامین C پایدار:

این ویتامین می تواند با احیای مجدد ویتامین E قدرت آنتی اکسیدان و ضد چروک فرآورده را بالا ببرد. همچنین در درصدهای بالاتر اثر سفید کننده و ضد لک نیز دارد. اسید آسکوربیک یا ویتامین C از دسته اسیدهای میوه ای است که بسیار سریع اکسید می شود. به همین دلیل در این کرم ملح سدیم آسکوربیل فسفات بکار رفته است که در برابر اکسیداسیون مقاوم است. همچنین این ویتامین می تواند سنتز کلاژن را در پوست افزایش دهد و اثر ضد چروک داشته باشد.

مشخصات
نوع محصول : کرم
جنسیت مصرف کننده : آقایان-بانوان
محدودیت سنی : ندارد
محل مصرف : پوست
گروه : ترمیم کننده
حجم : 30 میلی لیتر
عصاره : روغن گل مغربی،برگ زیتون،بابونه،همیشه بهار،جوانه گندم
کشور سازنده : ایران
شرکت سازنده : ایران آوندفر
مجوز سازمان غذا دارو : دارد
برای ثبت دیدگاه باید عضو شوید. اگر قبلا ثبت نام کرده اید ، وارد شوید.
محصولاتی که مشاهده کرده اید